Нашият блог и всичко ново в света на гумите

Защо да заложите на летни гуми 225/45 R17

Неслучайно търсите автомобилните летни гуми 225/45 R17. Това е един от най-купуваните на пазара днес размери заради приложимостта си при автомобили от най-популярните класове и модели. Да не забравяме и за осигурявания оптимален контрол и стабилно управление на колата. Почерпете обаче пълния списък с причини защо да заложите на летни гуми от този размер. Така ще сте напълно информирани и после ще ви остава само един ход до най-правилната и изгодна покупка.

Разгледайте пълната гама гуми с размер 225/45 R17 на атрактивни цени и с нов ДОТ в онлайн...


Защо да заложите на летни гуми 195/65 R15

Струва си да се спрете в избора си на автомобилните летни гуми 195/65 R15 и причините ще ви разкрием в този текст. Само накратко, този е сред най-търсените и купувани на пазара днес размери заради универсалната си приложимост при автомобили от различен клас и модели. Също и заради осигурявания оптимален контрол и стабилно управление на превозното средство.

Вижте обаче пълния списък с причини защо да заложите на летни гуми от този размер, за да сте напълно информирани. После ви остава само един ход до правилната и изгодна покупка....


Кой сега е №1 в тест летни гуми 2021

При търсенето на летни гуми един от най-точните критерии си за високо качество си остават тестовете на Auto Bild. Германското списание, водещо в своята област в световен план, се ползва с безспорен и огромен авторитет. Тази година фокусът в изпитанията падна върху размера 215/60 R17, ползван при множество компактни SUV автомобили.

Прочетете следващите редове и ще видите отличниците и изоставащите в теста Auto Bild тест летни гуми за 2021 година. Така ще знаете коя покупка със сигурност ще е добра за вас.
 

КОИ БЯХА ФИНАЛИСТИТЕ В AUTO BILD ТЕСТ ЛЕТНИ ГУМИ...


Защо да заложите на летни гуми 205/55 R16

Не е случайно това, че автомобилните летни гуми 205/55 R16 са сред най-търсените и купувани на пазара днес като размер. Те се ползват главно за по-големите автомобили от средния клас, които стават все по-популярни в България. Гумите с този размер постигат висока степен на сигурност и удобство за шофьорите чрез добре балансираните си характеристики. Защо да заложите на нови летни гуми 205/55 R16 и какво трябва да имате предвид при купуването им ще научите в този текст. Просто го прочетете.

 

Разгледайте пълната гама летни гуми 205/55 R16 и още...


Защо да сменим зимни с летни гуми посред коронавирус (COVID-19)

Да предприемаме ли въобще смяна на зимни с летни гуми покрай мерките за ограничаване на ужасния коронавирус (COVID-19)? Този въпрос вълнува всеки шофьор във все по-странната 2020 година. След като работиш от вкъщи (ако въобще работиш), а по изходите на градовете навсякъде има КПП-та със спиращи те полицаи, какъв е смисълът да минаваш на летни гуми? Въпреки това обаче има няколко причини да го сториш и ще те запознаем с тях в този текст.

В ИМЕТО НА БЕЗОПАСНОСТТА


Има няколко рискови фактори за сигурността ви, ако шофирате със зимни гуми през...