Нашият блог и всичко ново в света на гумите

Топ 10 съвета за безопасно шофиране през лятото

Запознайте се с десетте най-важни условия за безопасно шофиране през лятото, като се започне, разбира се, с качествените летни гуми. Горещото време на пътя крие доста предизвикателства и рискове за здравето и сигурността на автомобилистите и техните спътници, затова бъдете подготвени.

Едно от фундаменталните условия за изпитване на пълна наслада от шофирането през топлите месеци на годината е безопасността. Има десет елемента от съществено значение, които ще ви помогнат да я постигнете, и така да потънете в изживяването да карате...

Нови или втора ръка летни гуми да купим за колата през лятото

Изборът между нови летни гуми и втора ръка летни гуми отдавна занимава съзнанието на шофьора, особено българския поради нивото за заплатите в страната – най-ниските в целия Европейски съюз. В следващите редове ще ви помогнем да решите на кой от вариантите да се спрете.

Стари и нови летни гуми

Настъпи моментът за смяна на зимните с летни гуми и ако старият ви комплект вече е прекалено захабен, неминуемо през главата ви преминава мисълта за това да си купите друг. Големият въпрос е, разбира се, дали си струва да вложим доста пари в нови летни гуми, или да се спрем...

Важни съвети при смяната на зимни с летни гуми

Смяната на зимните с летни гуми е едно от най-фундаменталните задължения на отговорния шофьор, за да има той безопасни и приятни изживявания на пътя в топлите месеци от годината. В следващите редове екипът на онлайн магазин за летни гуми E-Gumi ще ви даде някои важни съвети за оптималното извършване на тази процедура.

Монтажът на летни гуми е от ключово значение за всеки автомобилист. Причините за това са увеличението на двигателната сила при летните пътувания и значителното съкращаване на спирачния път. Вашата сигурност е на първо...


Как да изберем най-добрите летни гуми

Дойде така дългоочакваното топло време и с това и моментът да сменим зимните с летни гуми. По работа или, за предпочитане, на пътешествие, шофьорът изпитва огромно удоволствие от това как гумата „захапва” пътната настилка, да не говорим и за увеличената сигурност от това. Ако ви се налага да си купите нов комплект заради износването на стария и се чудите как да изберете най-добрите летни гуми, които да ви служат вярно и дълго, в следващите редове ще научите отговорите на този въпрос.

Най-добрите летни гуми

На първо място трябва да се съобразите с марката, модела,...

Как да намерим най-евтините летни гуми

Пролетта настъпва с пълна сила и средните температури съвсем скоро редовно ще прехвърлят онези заветни +7°C, което значи само едно: дошъл е моментът да сменим зимните с летни гуми и да се радваме на шофирането на своите автомобили в далеч по-приятни пътни условия. Ако обаче имаме нужда от нов комплект, преди това ще се наложи да прибегнем до проучване на пазара, за да подберем възможно най-евтините летни гуми в съчетание с оптимално високо качество.

Най-евтините летни гуми

Това е въпрос, който никой от нас, прекарващи време на път с колата си, няма как да...