Нашият блог и всичко ново в света на гумите

Кои са най-добрите летни гуми в теста ADAC 2022

Когато търсите най-добрите летни гуми, е полезно да започнете с проверка на бюджета си и след това проверка на цените. Но също толкова определящи са резултатите от тестовете на ADAC. Германската авто-мото организация е най-голямата в цяла Европа, а освен това не прави нищо, което може да навреди на огромния ѝ авторитет. Тестовете на най-добрите летни гуми на ADAC са може би най-определящите в света и това не е случайно. Тази година в изпитанията бяха проверени малките 185/65 R15 гуми, подходящи за градски автомобили и хечбек возила, както и 215/60 R16...


По какво се различават зимните от летните гуми

Зимата се оттегля и сигурно вече започвате да се чудите кога да смените зимните с летни гуми. И дали въобще трябва да ги сменяте. Ние сме готови с категоричния отговор “да”, но ще ви обясним защо. Ще го направим, показвайки по какво се различават зимните от летните гуми.


Терзанията на родните шофьори не са нещо уникално, което съществува само по нашите географски ширини. По цял свят е така и затова ние сме насреща. Прочетете този текст и ще научите достатъчно за основните разлики между гумите за лятото и гумите за зимата. 

вземи своя нов комплект летни гуми за повече сигурност и комфорт

Разликите...


Летни гуми с джанти 16 – всичко за добрата покупка

Ако сте от онези шофьори, търсещи нови летни гуми с джанти 16 за автомобила си, сте един от многобройна „армия“. Това е така, защото гумите с този диаметър се смятат за най-популярните в света. Те прилягат на голям процент от масовите коли и, освен своята универсалност, се характеризират с още куп качества. За да сте сигурни обаче в своята покупка, е добре да знаете всичко възможно за тях. Дочетете оставащите редове от този текст и ще научите всичко нужно ви за най-правилното решение.

КОЕ ПРАВИ ЛЕТНИ ГУМИ С ДЖАНТИ 16 НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ В СВЕТА

виж още


Летни гуми с джанти 15 – всичко за добрата покупка

Има защо да търсите летни гуми с джанти 15 цола за своя автомобил. Тези гуми 15-ки са едни от най-популярните на пазара заради своята универсалност и притежават безбройни качества. Преди да си ги купите обаче, трябва да знаете всичко нужно за тях, така че да направите най-точния избор. Прочетете този текст и ще научите всички отговори, които ви трябват, за да вземете възможно най-информираното решение. Така ще имате идеалните за автомобила си гуми за джанти 15 цола.

ГЛАВНИТЕ КАЧЕСТВА НА ЛЕТНИ ГУМИ С ДЖАНТИ 15

Неслучайно искате да „обуете“...


Как да изберем точните летни гуми 2021

При търсенето на най-добрите летни гуми 2021 година не разочарова откъм предлагани на пазара отлични варианти. Остава ви единствено да се ориентирате правилно в морето от възможности, тъй че ви е нужна точната информация. Затова прочетете следващите редове и ще знаете всичко, което ви трябва, за да направите най-правилния избор. И като качество, и като цена, и като устойчивост във времето.

Осигурете си комфортно и безпроблемно шофиране с летни гуми, които правят чест и на вас, и на вашия автомобил. Ето как…

ОПОЗНАЙТЕ АВТОМОБИЛА СИ ЗА...