Нашият блог и всичко ново в света на гумите

КОИ СА ОТЛИЧНИЦИТЕ В ТЕСТА ADAC ЗИМНИ ГУМИ 2022

Когато търсите зимни гуми, винаги е добре да проверявате резултатите от тестовете на ADAC. Германската авто-мото организация е най-голямата в цяла Европа и не прави нищо, което може да навреди на огромния ѝ авторитет. Тестовете на ADAC са може би най-определящите в света и това не е случайно. Тази година в изпитанията бяха проверени 15 вида 185/65 R15 гуми и 15 вида 215/60 R16.

Повечето резултати не са изненадващи, но това не ги прави по-малко любопитни. Прочетете следващите редове и ще видите отличниците и тези, които разочароваха в ADAC тест зимни гуми...


Как да си изберем зимни гуми

Ако търсите отговор на въпроса “как да си изберем зимни гуми”, сте попаднали на точното място. От тяхното качество зависи сигурността и удобството ви на пътя. Това важи с особена сила през зимата. Тогава лошата пътна настилка и слабата организация на движението в България са в състояние да поставят на изпитание и най-добрия шофьор. За да не губите време и енергия, събрахме най-важните неща при избора на зимни гуми в този кратък наръчник. В него ще научите какво е най-важно, а после може да се огледате откъде да си купите зимни гуми на ниски...


КОИ СА ОТЛИЧНИЦИТЕ В ТЕСТА ADAC ЗИМНИ ГУМИ 2021

Когато търсите зимни гуми, винаги е добре да проверявате резултатите от тестовете на ADAC. Германската авто-мото организация е най-голямата в цяла Европа, а освен това не прави нищо, което може да навреди на огромния ѝ авторитет. Тестовете на ADAC са може би най-определящите в света и това не е случайно. Тази година в изпитанията бяха проверени 18 вида 225/50 R17 гуми и 16 вида 195/65 R15 гуми. 

 

Любопитно е, че имаше някои изненадващи и неочаквани резултати. Прочетете следващите редове и ще видите отличниците и тези, които разочароваха в ADAC тест зимни...


Зимни гуми 195/65 R15 – всичко за правилния им избор

Защо автомобилните зимни гуми 195/65 R15 са отличен избор? Причини има много, но най-важната е, че те са изключително подходящи за по-леки и пъргави возила, от които искате бърза реакция. Ако искате да научите и останалите, прочетете текста и ще ги разберете. 


Разгледайте пълната гама зимни гуми 195/65 R15 и още размери на атрактивни цени и с нов ДОТ в онлайн магазин E-Gumi. Кликнете тук и го направете още сега!

Специфики и характеристики на зимни гуми 195/65 R15

Споменахме, че зимни гуми 195/65 R15 са за возила, от които искате бърза реакция. Т.е. са за...


Зимни гуми R17 – какво трябва да знаете за тях

Чудите се между зимни гуми R17, R15 или R16? В следващите редове ще ви дадем няколко причини, за да изберете зимни гуми 17 цола. Най-важната е, че те са по-широки, съответно има повече гума, която допира пътя. Това пък на свой ред осигурява по-добро сцепление, съответно - повече контрол в завоите и по-добро спиране. Като прочетете текста, ще разберете и други важни неща за зимните гуми 17 цола. 


Разгледайте пълната гама зимни гуми R17 на атрактивни цени и с нов ДОТ в онлайн магазин E-Gumi. Кликнете тук и го направете още сега!


Специфики и...