Нашият блог и всичко ново в света на гумите

Кои са отличниците в теста ADAC летни гуми 2021

Когато търсите летни гуми, един от критериите в последно време са тестовете на ADAC. Германската авто-мото организация е най-голямата в цяла Европа днес и нейният авторитет е безспорен и огромен. Тази година фокусът в изпитанията падна върху популярните размери 205/55 R16 и 225/50 R17.
 

Прочетете следващите редове и ще видите отличниците и изоставащите в теста ADAC летни гуми 2021. Така ще знаете коя покупка със сигурност ще е добра за вас.
 

ТЕСТ ADAC ЛЕТНИ ГУМИ 2021, РАЗМЕР 205/55 R16

В тазгодишния ADAC тест на летни гуми бяха изпитани 15 модела от размер виж още


Защо да заложите на летни гуми 205/55 R16

Не е случайно това, че автомобилните летни гуми 205/55 R16 са сред най-търсените и купувани на пазара днес като размер. Те се ползват главно за по-големите автомобили от средния клас, които стават все по-популярни в България. Гумите с този размер постигат висока степен на сигурност и удобство за шофьорите чрез добре балансираните си характеристики. Защо да заложите на нови летни гуми 205/55 R16 и какво трябва да имате предвид при купуването им ще научите в този текст. Просто го прочетете.

 

Разгледайте пълната гама летни гуми 205/55 R16 и още...


Защо да сложим нови летни гуми

Вариантът с гумите втора ръка винаги е на дневен ред за българския шофьор заради ниските доходи в страната. Има обаче множество и все важни причини да заложите на нови летни гуми. Прочетете този текст и ще разберете кои са те.


 

ТРОЙНИЯТ ИЗБОР ПРИ ИДВАНЕТО НА МОМЕНТА ЗА СЛАГАНЕ НА ЛЕТНИ ГУМИ


Ето че зимата полека-лека си тръгва и идва часът да сложим летни гуми. Да, знаем, че е досадно да губим ценно време всяка година по сервизите, но е важно и, преглътнете го, неминуемо. Знаем и че заплатите в България са най-ниските в целия Европейски...

Всичко за летни и зимни гуми размер 195/70R15C

Търсите най-подходящите летни, всесезонни или зимни гуми за своя микробус, камионче, пикап, SUV, кросоувър, ван или миниван? Прицелили сте се в такъв комплект, който да осигури впечатляващ комфорт и стабилност при управлението на вашия автомобил? Е, тогава точният размер за вас е 195/70R15C и се пригответе тук да научите всичко най-важно за него.

Не забравяйте да разгледате пълната гама гуми 195/70R15C на атрактивни цени и с нов ДОТ в онлайн магазин E-gumi. Кликнете и разгледайте сега!Характеристики и специфики на летни и зимни гуми размер 195/70R15C


Всичко за летни и зимни гуми размер 225/65R16C

Търсите най-подходящите летни, всесезонни или зимни гуми за своя микробус, SUV, кросоувър, миниван, джип или дори спортна кола? Искате такива, които осигуряват впечатляващ комфорт и стабилност при управлението на автомобила и същевременно впечатляват с красота? Точният размер за вас тогава е 225/65R16C и сега ще научите всичко най-важно за него.

Не забравяйте да разгледате пълната гама гуми 225/65R16C на атрактивни цени и с нов ДОТ в онлайн магазин E-gumi. Кликнете и разгледайте сега!
Характеристики и специфики на летни и зимни гуми размер 225/65R16C