Нашият блог и всичко ново в света на гумите

Качество и спестяване с нови летни гуми Fulda EcoControl HP2

Винаги е хубаво, когато на пазара се появи продукт, който може да съчетае у себе си оптимално съотношение между цена и качество. Именно такъв продукт са най-новите летни гуми на Fulda – EcoControl HP2.

Те имат асиметричен протектор, който надминава своя предшественик в управлението, съпротивлението на търкаляне и издръжливостта. През летния сезон 2020 те ще се предлагат в 22 размера: от 185/65 R15 88H до 215/60 R17 96H.

Fulda EcoControl HP2 е сред онези високоефективни нови летни гуми, които са не само с  перфектно сцепление по сухи и мокри пътни настилки, но и се...

Топ 10 съвета за безопасно шофиране през лятото

Запознайте се с десетте най-важни условия за безопасно шофиране през лятото, като започнем, естествено, с качествените летни гуми. Горещото време на пътя крие доста предизвикателства и рискове за здравето и сигурността на автомобилистите и техните спътници. Ето защо е от огромна важност да бъдете подготвени.

Едно от фундаменталните условия за изпитване на пълна наслада от шофирането през топлите месеци на годината е безопасността. Има десет елементи от съществено значение, които ще ви помогнат да я постигнете. Така ще потънете в...

Нови или втора ръка летни гуми да купим за колата през лятото

Изборът между нови летни гуми и втора ръка летни гуми отдавна занимава съзнанието на шофьора. Това важи с особена сила за българския поради нивото за заплатите в страната – най-ниските в целия Европейски съюз. В следващите редове ще ви помогнем да решите на кой от вариантите да се спрете.

Стари и нови летни гуми

Настъпи моментът за смяна на зимните с летни гуми. Ако старият ви комплект вече е прекалено захабен, неминуемо през главата ви преминава мисълта за това да си купите друг. Големият въпрос е дали си струва да вложите доста пари в нови летни гуми, или да се...

Важни съвети при смяната на зимни с летни гуми

Смяната на зимните с летни гуми е основно задължение на отговорния шофьор за осигуряване на пътна безопасност в топлите месеци. В следващите редове екипът на онлайн магазин E-Gumi ще ви даде някои важни съвети за оптималното извършване на тази процедура.

Монтажът на летни гуми е от ключово значение за всеки автомобилист. Причините за това са увеличението на двигателната сила при летните пътувания и значителното съкращаване на спирачния път. Вашата сигурност е на първо място, а комфортът е следващ по ред. Ето няколко ценни подсказки за...


Как да изберем най-добрите летни гуми

Дойде така дългоочакваното топло време и с това и моментът да сменим зимните с летни гуми. По работа или, за предпочитане, на пътешествие, шофьорът изпитва огромно удоволствие от това как гумата „захапва” пътната настилка, да не говорим и за увеличената сигурност от това. Ако ви се налага да си купите нов комплект заради износването на стария и се чудите как да изберете най-добрите летни гуми, които да ви служат вярно и дълго, в следващите редове ще научите отговорите на този въпрос.

Най-добрите летни гуми

На първо място трябва да се съобразите с марката, модела,...