Качество и спестяване с нови летни гуми Fulda EcoControl HP2

публикувана

Винаги е хубаво, когато на пазара се появи продукт, който може да съчетае у себе си оптимално съотношение между цена и качество. Именно такъв продукт са най-новите летни гуми на Fulda – EcoControl HP2.

Те имат асиметричен протектор, който надминава своя предшественик в управлението, съпротивлението на търкаляне и издръжливостта. През летния сезон 2020 те ще се предлагат в 22 размера: от 185/65 R15 88H до 215/60 R17 96H.

Fulda EcoControl HP2 е сред онези високоефективни нови летни гуми, които са не само с  перфектно сцепление по сухи и мокри пътни настилки, но и се характеризират с оптимален баланс между  горивна ефективност и пробег. Те са новостта сред гумите  за 2020 година.

Немският производител отбелязва, че EcoControl HP2 е отличен компромис между най-високите характеристики на първокласните модели и изгодните цени на нискотарифните гуми. Fulda обещава за новите Eco Control от второ поколение по-дълъг експлоатационен живот, повишена лекота на движение и подобрени спирачни свойства.

Затова не се чудете много. Изберете този продукт от каталога на онлайн магазин E-Gumi и се насладете на комфортно и безопасно шофиране в топлите месеци на годината. Fulda EcoControl HP2 са несъмнено сред най-висококачествените евтини летни гуми на пазара през 2020 година.

Сподели в