Летни гуми с джанти 15 – всичко за добрата покупка

публикувана

Има защо да търсите летни гуми с джанти 15 цола за своя автомобил. Тези гуми 15-ки са едни от най-популярните на пазара заради своята универсалност и притежават безбройни качества. Преди да си ги купите обаче, трябва да знаете всичко нужно за тях, така че да направите най-точния избор. Прочетете този текст и ще научите всички отговори, които ви трябват, за да вземете възможно най-информираното решение. Така ще имате идеалните за автомобила си гуми за джанти 15 цола.

ГЛАВНИТЕ КАЧЕСТВА НА ЛЕТНИ ГУМИ С ДЖАНТИ 15

Неслучайно искате да „обуете“ своята кола с летни гуми с джанти 15 цола. Предимствата на този размер гуми са безспорни и затова толкова много хора също залагат на тях. Вижте и какви са техните две основни причини да го правят.

  • несравнимо универсална приложимост към различни типове МПС – гумите 15-ки могат да бъдат използвани в широк набор от автомобили. Те са подходящи за градски седани, за комбита и дори за превозни средства 4х4. Не е рядка гледката на семейства с повече от една кола, които оборудват всяка от тях с гумите за джанти 15 инча.
  • произвеждани във всякакви шарки на протектора и стилове – това е още един белег на тяхната огромна универсалност. На практика няма как да има шофьор, чиито предпочитания да не бъдат покрити напълно от летни гуми за джанти 15.
  • бавно износване и дълъг живот – обичайно гумите за джанти 15 цола радват водачите с продължителна употреба. Това е един от най-важните детайли, на които човек обръща внимание, когато тръгне да купува гуми. Затова и тази причина е една от най-съществените точно тези гуми да са толкова избирани и предпочитани сред всички останали.

вземи своя нов комплект летни гуми за повече сигурност и комфорт

КАК ДА ОТКРИЕТЕ ТОЧНИЯ РАЗМЕР НА СВОИТЕ ЛЕТНИ ГУМИ С ДЖАНТИ 15

Сигурно знаете кое ви подсказва как да търсите точния размер гуми за джанти 15-ки, когато стане време за пазар. Все пак ще го кажем и на незапознатите, за да се присъединят и те към клуба на знаещите.

Първата и най-елементарна подсказка е просто да проверите надписа на настоящите си гуми. Там ще видите примерна конфигурация от следния тип: 205/65 R15. Принципно е добре да може да разчитате цялата информация върху гумата, затова прочетете всичко нужно ви ТУК. Засега обаче ще уточним само, че трябва да гледате цифрата след буквата R. Тя показва диаметъра на гумата в инчове/цолове и съответства на размера на джантата.

Как да сте сигурни за точния размер от-до

За да узнаете със сигурност точния размер летни гуми с джанти 15 за конкретно вашия автомобил, има обаче други начини. Защото може, ако примерно сте купили колата си вече употребявана, предишният собственик да е сложил размер гуми на своя глава. За радост, има как да проверите дали всичко е наред и ако не е, да вземете препоръчителните.

Нужната ви информация може да бъде открита на няколко места по автомобила ви. На първо място огледайте наръчника за неговото използване, където е събрано всичко най-важно като съвети и препоръки. После вижте от вътрешната страна на рамката на шофьорската врата. Ако не намерите информацията там, опитайте да я откриете в жабката. В случай че и там не се получи, проверете от вътрешната страна на капачката на резервоара.

Всичко зависи от марката и модела на вашия автомобил. Почти невъзможно е обаче поне на едно от гореизброените места да не намерите точния размер гуми 15-ки за вашите нужди. След като го откриете, вече може напълно спокойно да пристъпите към покупката на новите си летни гуми с джанти 15. Шофирането с тях е безмерно удоволствие и изключително сигурно.
вижте как да изберете най-добрите летни гуми с джанти 15

КАК ДА ПРЕЦЕНИТЕ ОТ КОЙ ЦЕНОВИ КЛАС ДА СА НОВИТЕ ВИ ГУМИ С ДЖАНТИ 15-КИ

Факторите, които трябва да вземете предвид преди решението колко пари да отделите за новите си летни гуми с джанти 15 цола, са няколко.

Първият е това колко шофирате. При положение че карате в нормалните граници – 10-12 000 км годишно, и предимно в градски условия, може да не купувате от най-скъпите. В случай че правите по-голям пробег и на дълги разстояния обаче, не пестете, защото рискът не си струва.

Вторият фактор е къде преобладаващо карате. Ако живеете в по-умерен климат, без масивни порои или изгарящи жеги, може да вземете летни гуми за джанти 15 от по-ниските класове. Иначе си осигурете спокойствие с артикули от високия.

Третият фактор е стойността на вашия автомобил. Ако карате спортна или луксозна кола, компромисите с качеството и цената на гумите са абсолютно забранени! Не искате да се возите в скъпо возило с очевидно евтини гуми, нали? Това не е добре нито за престижа ви, нито за самия ви автомобил, тъй като няма да се движи с максимума от своя потенциал. Освен това вече има толкова добри промоции на летни гуми, че няма смисъл човек да минава тънко.

НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ РАЗМЕРИ ЛЕТНИ ГУМИ С ДЖАНТИ 15

Вече стана въпрос, че летни гуми с джанти 15 цола са едни от най-предпочитаните на пазара заради своята универсалност. Ето обаче и кои са най-популярните размери от тях. Проследете връзките към наличните в нашия онлайн магазин модели и се обзаведете с най-добрите летни гуми.

175/65 R15

185/60 R15

185/65 R15

195/60 R15

195/65 R15

195/70 R15

225/70 R15

235/75 R15

ЗА ФИНАЛ

Е, вече знаете всичко, което трябва да се знае за летни гуми с джанти 15. Техните безспорни качества са причината толкова много шофьори по целия свят да ги използват. Станете и вие един от тях и се сдобийте със своя нов комплект на отлична цена. Разгледайте всички модели летни гуми за джанти 15 цола в каталога на E-gumi и се наслаждавайте на пътя. Все пак лятото е създадено за удоволствия.
вземи своя нов комплект летни гуми за повече сигурност и комфорт


Сподели в