Нашият блог и всичко ново в света на гумите

Зимни гуми: 11 мита и факти, които трябва да знаете

Зимни гуми – толкова е просто и същевременно усложнено. Този текст не е с идеята да Ви каже, че трябва да ги използвате, защото сме сигурни, че и сами вече го знаете. Вместо това ще Ви нахвърляме няколко факти и ще оборим някои митове за тези кръгли и черни осигурители на блаженство зад волана в студените месеци.
 

Зимни гуми митове

Мит 1: Натискът за покупка на зимни гуми е заговор за изцеждането на банковата Ви сметка


Не, това не е някаква дълбока световна конспирация, която цели да Ви накара да се разделите с трудно заработените си пари за...

Как да изберем точните летни гуми 2021

При търсенето на най-добрите летни гуми 2021 година не разочарова откъм предлагани на пазара отлични варианти. Остава ви единствено да се ориентирате правилно в морето от възможности, тъй че ви е нужна точната информация. Затова прочетете следващите редове и ще знаете всичко, което ви трябва, за да направите най-правилния избор. И като качество, и като цена, и като устойчивост във времето.

Осигурете си комфортно и безпроблемно шофиране с летни гуми, които правят чест и на вас, и на вашия автомобил. Ето как…

ОПОЗНАЙТЕ АВТОМОБИЛА СИ ЗА...


Защо да заложите на летни гуми 225/45 R17

Неслучайно търсите автомобилните летни гуми 225/45 R17. Това е един от най-купуваните на пазара днес размери заради приложимостта си при автомобили от най-популярните класове и модели. Да не забравяме и за осигурявания оптимален контрол и стабилно управление на колата. Почерпете обаче пълния списък с причини защо да заложите на летни гуми от този размер. Така ще сте напълно информирани и после ще ви остава само един ход до най-правилната и изгодна покупка.

Разгледайте пълната гама гуми с размер 225/45 R17 на атрактивни цени и с нов ДОТ в онлайн...


Новите хитови всесезонни гуми Debica Navigator 3

Безспорен хит на пазара на всесезонни гуми – Debica Navigator 3. Марката, която е продукт на американския производител Goodyear, неслучайно дава някои от най-популярните гуми в България. Най-новото й предложение – Navigator 3, затвърждава високото реноме на Debica като икономичен и издръжлив модел с оптимално поведение във всякакви метеорологични условия.    

ЗАЩО СА ХИТ ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ DEBICA NAVIGATOR 3

Новите всесезонни гуми Debica Navigator 3 са идеално предложение за средностатистическите водачи. Т.е. онези, които предпочитат спокоен стил на шофиране и изминават...


Защо да заложите на летни гуми 195/65 R15

Струва си да се спрете в избора си на автомобилните летни гуми 195/65 R15 и причините ще ви разкрием в този текст. Само накратко, този е сред най-търсените и купувани на пазара днес размери заради универсалната си приложимост при автомобили от различен клас и модели. Също и заради осигурявания оптимален контрол и стабилно управление на превозното средство.

Вижте обаче пълния списък с причини защо да заложите на летни гуми от този размер, за да сте напълно информирани. После ви остава само един ход до правилната и изгодна покупка....