Нашият блог и всичко ново в света на гумите

Най-добрите летни гуми 2020

Тази зима се оказа доста лека и мека, а се очаква и да не продължи още дълго. Затова и шофьорите в България започват да се чудят кога ще настъпи точният момент за преминаване от зимни към летни гуми. Няма да е през февруари, но около средата на март ще настъпи времето да преобуете своя автомобил. И е добре да го сторите по три причини: така преживяването ни на пътя ще е по-сигурно, по-икономично и по-приятно.

ИЗБЕРЕТЕ СВОИТЕ ГУМИ С НАША ПОМОЩ


Ако е настъпил мигът да си купите нови летни гуми, знайте, че има различни категории. Има както такива...

Кога да се сменят зимните с летни гуми 2023

Не вярвахме, че може да има по-мека зима от миналогодишната, но ето че тази ни опроверга. Наличието на температури от дори над 15°C през януари и февруари предизвиква мисълта за смяна на зимните с летни гуми. Има няколко съществени фактори, които ще ни помогнат при вземането на точното решение. Съществува и важи обаче един общ и фундаментален принцип и той не бива никога да се пренебрегва. Било стари, било нови летни гуми се слагат в момента щом средната денонощна температура трайно надхвърли границата от +7°C.

В следващите редове ще ви...

Качество и спестяване с нови летни гуми Fulda EcoControl HP2

Винаги е хубаво, когато на пазара се появи продукт, който може да съчетае у себе си оптимално съотношение между цена и качество. Именно такъв продукт са най-новите летни гуми на Fulda – EcoControl HP2.

Те имат асиметричен протектор, който надминава своя предшественик в управлението, съпротивлението на търкаляне и издръжливостта. През летния сезон 2020 те ще се предлагат в 22 размера: от 185/65 R15 88H до 215/60 R17 96H.

Fulda EcoControl HP2 е сред онези високоефективни нови летни гуми, които са не само с  перфектно сцепление по сухи и мокри пътни настилки, но и се...

Всичко за автомобилни гуми 225/45R17

Търсите универсални летни, всесезонни или зимни гуми, които да ви предоставят удивителен комфорт и стабилност при управлението на автомобила, а в същото време са и изключително красиви на външен вид? Тогава размерът 225/45 R17 е точно за вас и няма смисъл да се колебаете дали да си ги купите.

Не забравяйте да разгледате пълната гама автомобилни гуми с размери 225/45 R17 на атрактивни цени и нов ДОТ, които онлайн магазин E-Gumi ви предлага. Кликнете и разгледайте сега!

Гуми 225/45R17
 

Характеристики и специфики на гуми 225/45 R17


Не е никак случайно, че тези...

Всичко за автомобилни гуми 205/55R16

Автомобилните зимни гуми 205/55 R16 са едни от най-желаните и купувани размери гуми на пазара днес. Използват се основно за по-големи автомобили от среден клас. С тях, чрез добре балансиран набор от характеристики, се постига висока степен на сигурност и максимално удобство при шофиране. Причините за тяхната популярност сред купувачите и факторите, които следва да се вземат предвид при закупуването им, ще изложим за вас в следващите редове.

Не забравяйте да разгледате пълната гама автомобилни гуми 205/55 R16 на атрактивни цени и нов ДОТ, които...