Нашият блог и всичко ново в света на гумите

Новите хитови всесезонни гуми Debica Navigator 3

Безспорен хит на пазара на всесезонни гуми – Debica Navigator 3. Марката, която е продукт на американския производител Goodyear, неслучайно дава някои от най-популярните гуми в България. Най-новото й предложение – Navigator 3, затвърждава високото реноме на Debica като икономичен и издръжлив модел с оптимално поведение във всякакви метеорологични условия.    

ЗАЩО СА ХИТ ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ DEBICA NAVIGATOR 3

Новите всесезонни гуми Debica Navigator 3 са идеално предложение за средностатистическите водачи. Т.е. онези, които предпочитат спокоен стил на шофиране и изминават...


Кои са отличниците в теста ADAC летни гуми 2021

Когато търсите летни гуми, един от критериите в последно време са тестовете на ADAC. Германската авто-мото организация е най-голямата в цяла Европа днес и нейният авторитет е безспорен и огромен. Тази година фокусът в изпитанията падна върху популярните размери 205/55 R16 и 225/50 R17.
 

Прочетете следващите редове и ще видите отличниците и изоставащите в теста ADAC летни гуми 2021. Така ще знаете коя покупка със сигурност ще е добра за вас.
 

ТЕСТ ADAC ЛЕТНИ ГУМИ 2021, РАЗМЕР 205/55 R16

В тазгодишния ADAC тест на летни гуми бяха изпитани 15 модела от размер виж още


Всичко за летни и зимни гуми размер 195/70R15C

Търсите най-подходящите летни, всесезонни или зимни гуми за своя микробус, камионче, пикап, SUV, кросоувър, ван или миниван? Прицелили сте се в такъв комплект, който да осигури впечатляващ комфорт и стабилност при управлението на вашия автомобил? Е, тогава точният размер за вас е 195/70R15C и се пригответе тук да научите всичко най-важно за него.

Не забравяйте да разгледате пълната гама гуми 195/70R15C на атрактивни цени и с нов ДОТ в онлайн магазин E-gumi. Кликнете и разгледайте сега!



Характеристики и специфики на летни и зимни гуми размер 195/70R15C


Всичко за летни и зимни гуми размер 225/65R16C

Търсите най-подходящите летни, всесезонни или зимни гуми за своя микробус, SUV, кросоувър, миниван, джип или дори спортна кола? Искате такива, които осигуряват впечатляващ комфорт и стабилност при управлението на автомобила и същевременно впечатляват с красота? Точният размер за вас тогава е 225/65R16C и сега ще научите всичко най-важно за него.

Не забравяйте да разгледате пълната гама гуми 225/65R16C на атрактивни цени и с нов ДОТ в онлайн магазин E-gumi. Кликнете и разгледайте сега!




Характеристики и специфики на летни и зимни гуми размер 225/65R16C


Всичко за летни и зимни гуми размер 255/55R18

Търсите най-подходящите летни, всесезонни или зимни гуми за своя джип, SUV, кросоувър или миниван? Прицелили сте се в такива, които осигуряват впечатляващ комфорт и стабилност при управлението на автомобила и същевременно го красят? Е, тогава размерът 255/55R18 е точният за вас и може спокойно да започнете да подбирате модела.

Не забравяйте да разгледате пълната гама гуми 255/55R18 на атрактивни цени и с нов ДОТ в онлайн магазин E-gumi. Кликнете и разгледайте сега!



Характеристики и специфики на летни и зимни гуми размер 255/55R18


Не е никак чудно, че