Новите хитови всесезонни гуми Debica Navigator 3

публикувана

Безспорен хит на пазара на всесезонни гуми – Debica Navigator 3. Марката, която е продукт на американския производител Goodyear, неслучайно дава някои от най-популярните гуми в България. Най-новото й предложение – Navigator 3, затвърждава високото реноме на Debica като икономичен и издръжлив модел с оптимално поведение във всякакви метеорологични условия.    

ЗАЩО СА ХИТ ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ DEBICA NAVIGATOR 3

Новите всесезонни гуми Debica Navigator 3 са идеално предложение за средностатистическите водачи. Т.е. онези, които предпочитат спокоен стил на шофиране и изминават сравнително малък годишен пробег. Предпочитани са, защото предлагат добро поведение на мокри настилки и надежден контрол на сняг. Също и защото са базирани на най-съвременни технологични решения и издържат много голям пробег във всякакви метеорологични условия. Да не говорим и че помагат за спестяването на разход на гориво.

ТЕХНИЧЕСКИТЕ СПЕЦИФИКИ НА ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ DEBICA NAVIGATOR 3

Хитовите всесезонни гуми Debica Navigator 3 имат силно изразен V-образен протектор. Той увеличава ефективността на гумите при аквапланинг и способността им да изтласкват водата от грайфера. Това подобрява сцеплението и спирането на мокра настилка.

Новите всесезонни гуми Debica Navigator 3 предлагат и подобрено поведение на сняг. То е факт благодарение на комбинацията на надлъжни и вълнисти ламели, които „хапят“ снега и подобряват сцеплението.

Вече споменахме и че всесезонни гуми Debica Navigator 3 са доста издръжливи и икономични, а сега ще го обясним и технологически. Тези техни благоприятни характеристики са резултат на новите полимерни смеси. Устойчивостта на износване на съединенията позволява по-дълъг пробег. Способността им да генерират по-малко топлина и да използват по-малко енергия пък увеличава горивната ефективност на гумата.
 

вземи хитовите за 2021 година всесезонни гуми debica navigator 3

СЪВЕТИ ЗА МОНТИРАНЕТО НА ГУМИ DEBICA NAVIGATOR 3

Когато монтирате тези прекрасни всесезонни гуми на автомобила си, обърнете внимание на посоката на въртене. По този начин ще си осигурите безопасно шофиране дори при екстремни метеорологични условия.

ЗАЩО ДА КАРАТЕ С ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ DEBICA NAVIGATOR 3

Всесезонните гуми са разумен компромис между меките зимни и твърдите летни гуми, които не поддържат сцеплението на заледени повърхности. Те използват подходящи смеси, чиято задача е да издържат както на високи, така и на минусови температури. По този начин сцеплението на гумите Debica Navigator 3 е отлично при всякакви градуси.

По отношение на нивото на твърдост, обикновено всесезонните са по-твърди от типичните зимни гуми. Що се отнася до протектора, можете да видите както зимни, така и летни ламели. Тук производителите показват много различни начини за тяхното разположение и дълбочина, като ги адаптират към целогодишно шофиране.

Ключовото предимство на всесезонните гуми несъмнено е липсата на разходи, свързани с подмяна на гуми два пъти годишно. В случай на меки зими това несъмнено е голям плюс. Въпреки това е трудно да се очаква от всесезонни гуми такова сцепление с ледена повърхност, каквото биха показали зимните на известна марка. Не бива да се надявате също, че те ще се проявяват като прилични летни гуми, когато шофирате в горещини. Все пак са добър вариант, когато не карате твърде много и в твърде крайни метеорологични условия.
 

КОИ РАЗМЕРИ ДА ПОРЪЧАТЕ ЗА СВОЯ АВТОМОБИЛ

Всесезонни гуми Debica Navigator 3 се произвеждат от 2021 г. в 21 размера от 14 до 18 цола. Най-популярните сред тях са:


Всесезонни гуми DEBICA NAVIGATOR 3 175/65 R14

ВИЖ ЦЕНАТА ТУК!

 

Всесезонни гуми DEBICA NAVIGATOR 3 185/65 R15

ВИЖ ЦЕНАТА ТУК!

 

Всесезонни гуми DEBICA NAVIGATOR 3 195/65 R15

ВИЖ ЦЕНАТА ТУК!

 

Всесезонни гуми DEBICA NAVIGATOR 3 205/55 R16

ВИЖ ЦЕНАТА ТУК!

 

Всесезонни гуми DEBICA NAVIGATOR 3 225/55 R17

ВИЖ ЦЕНАТА ТУК!

 

Всесезонни гуми DEBICA NAVIGATOR 3 225/65 R17

ВИЖ ЦЕНАТА ТУК!


Сподели в