Защо да изберете нови летни гуми Goodyear EfficientGrip Performance 2

публикувана

Настъпи моментът да потърсите нови летни гуми за своя автомобил и Goodyear EfficientGrip Performance 2 е наистина отличен избор. Нека ви обясним кои са факторите, които доказват това, а те са няколко.
 

Защо да си купите Goodyear EfficientGrip Performance 2


Няколко са причините да го сторите и са все технологични. Изобретателността на инженерите на Goodyear се проявява в изключителна степен при този артикул. В следващите редове предстои да разберете защо.

Технология Mileage Plus

                          
Високата еластичност и устойчивост на протектора води до по-малко повреди, причинени от тежки пътни условия. Според компанията тези нови летни гуми могат да достигнат 20% повече изминати километри в сравнение със своя предшественик. Това се доказа и в авторитетните тестове на TÜV SÜD.


Технология на мокро спиране

   
По-малката твърдост на протектора улеснява огъването на блока и изхвърлянето на водата. Тя се и изтласква по-сполучливо заради по-дългите и с увеличен брой захващащи ръбове. Гореспоменатите тестове на TÜV SÜD показват, че EfficientGrip Performance 2 е с най-къс спирачен път на мокра пътна настилка в сравнение с най-добрите летни гуми на конкурентите на Goodyear. Да не говорим, че е №1 и на сух път по този показател.

Суха стабилност плюс технология


По-големите блокове  в центъра на протектора гарантират повече твърдост на протектора, което осигурява стабилното поведение на тези летни гуми на сух път.

Goodyear EfficientGrip Performance 2 са най-добре спиращите на мокър път летни гуми

Вътрешните тестове


От  Goodyear тестваха своите нови летни EfficientGrip Performance 2 и ги сравниха с предходния модел EfficientGrip Performance. Тестовият автомобил беше VW Golf 7, а тестовият размер на гумите – 205/55R16 91V.

Проведените изпитания дадоха два отлични резултата. Пробегът на новата версия е повишен с 11 000 км, което е с 20% повече в сравнение с предходния модел. Спирачният път пък е по-кратък и на мокра, и на суха настилка.

За финал


Забравете колебанията и си купете нови летни гуми EfficientGrip Performance 2 от онлайн магазин E-Gumi! Както се убедихте от прочетеното, няма как да сбъркате с този избор. Най-популярните размери от новия модел са с клас А на мокра настилка: 195/65R15; 205/55R16; 225/50R17; 225/45R17; 225/55R17. Дайте си безценна сигурност на пътя във всякакви условия!

Сподели в