Новата зимна гума Bridgestone Blizzak LM005

публикувана

Bridgestone, най-големият производител на гуми и каучукови изделия в света, обнови своята гама премиум зимни гуми Blizzak. С уникалната шарка на протектора и с най-модерната технология на Bridgestone Nano Pro-tech™, Bridgestone Blizzak LM005 предоставя на водачите изключителен контрол и безопасност дори в трудни условия. С Blizzak LM005, шофьорите ще постигнат максимални резултати на мокра, снежна и заледена настилка.
 
Подготвени за неочакваното
 
Зимата в Европа става все по-непредсказуема, с нови екстремни валежи, чести температури под нулата и снеговалеж в някои райони за първи път от години.
 
В тези предизвикателни метеорологични условия, спазването на траектория и правилна дистанция е изключително важно за всички водачи. Когато вали сняг и е заледено, дори рутинни процедури като шофиране нагоре по хълм или избягване на препятствия стават все по-сложни за изпълнение. Поради тази причина, добрата работа на гумата, единствената част от автомобила, която докосва пътя, е с такова голямо значение.
 
Bridgestone разработи Blizzak LM005, за да предостави на водачите спокойствие и удобство. Въз основа на проучване измежду 20 000 шофьори в цяла Европа, Bridgestone Blizzak LM005 бе създадена със силен поглед върху очакванията и реалните предизвикателства, пред които са изправени водачите, за да им предложи изключителен контрол и безопасност във всякакви зимни условия, особено на сняг и лед.

Сподели в