Как да намерим най-евтините летни гуми

публикувана

Въпросът с намирането на най-евтините летни гуми, но все пак и с добро качество, стои все повече на дневен ред. Синоптиците са единодушни: остава ни още само един снеговалеж в България до края на зимата на 2020 година. Пролетта настъпва с пълна сила и средните температури скоро редовно ще прехвърлят онези заветни +7°C. Това значи само едно: дошъл е моментът да сменим зимните с летни гуми. Време е да се радваме на шофирането на своите автомобили в далеч по-приятни пътни условия.

В случай че имате нужда от нов комплект обаче, преди това ще се наложи да прибегнете до проучване на пазара. Това е съществената първа фаза от процеса да подберете възможно най-евтините летни гуми в съчетание с оптимално високо качество. Предстои да ви запознаем с начините да успеете в тази си мисия.

ПЪТИЩАТА КЪМ НАЙ-ЕВТИНИТЕ ЛЕТНИ ГУМИ


Търсенето и намирането на качествени евтини летни гуми има съществено значение както за бюджета ви, така и за вашата сигурност. Именно затова и не трябва да го отлагате дори и за ден. Възможните за вас подходи в този процес са два: да проучите пазара в реална и във виртуална среда.

намирането на най-евтините летни гуми в реална среда е сложна задача

Как да откриете най-евтините летни гуми в реална среда


Това е несъмнено най-лесният възможен начин да намерите най-евтините летни гуми, стига съдбата да ви се е усмихнала. Ако е изпратила сред роднините или приятелите ви човек, който работи в тази област или поне може да намери достатъчно добри контакти с точния продавач, сте готови. Много малка е вероятността обаче за подобен късмет.

Тук има и друг проблем. Колкото и доверие да имате на препоръчващия, той почти сигурно няма да е специалист. По тази причина едва ли ще има адекватна представа от точния модел и размер летни гуми за нашия автомобил. Именно затова най-честият вариант, който ви остава, е сами да повикате неволята и да се впуснете в търсене в интернет.

Как да намерите най-евтините летни гуми онлайн


Откриването на евтини летни гуми онлайн стана все по-срещана практика в нашето съвремие благодарение на напредването на новите технологии. Огромен фактор е, че България е сред страните с най-добър интернет не само в Европа, а и в целия свят. Има четири варианти на търсене: форуми, социални мрежи, препоръчан уебсайт и открити чрез търсачките страници на фирми.

Форумите


Форумите в интернет са един много изобретателен начин да откриете най-евтините летни гуми. Разбира се, за целта трябва да бягате много надалеч от всичкознайковците потребители като в BG-Mamma. Вместо това изберете тези на феновете на конкретни марки автомобили в България. От най-голяма помощ за вас би бил форум на марката кола като вашата. Там със сигурност ще се доберете до по-точна, конкретна и специализирана информация за нуждите ви.

Социалните мрежи


Друга никак нелоша възможност да намерите евтини летни гуми са социалните мрежи. Понякога може само един ваш пост в Туитър, Фейсбук, Инстаграм и т.н. да донесе след себе си купища отговори. Потокът от информация от приятели и последователи в различните социални мрежи е много голям, макар че има и един минус. Там често потребителите се опитват да се изкарат компетентни по всякакви теми дори и да нямат никаква експертиза по тях. Точно като в BG-Mamma. Затова и трябва да имате едно наум при проучване по тези канали.

намирането на евтини летни гуми онлайн е по-лесно и достъпно днес

Препоръчан уебсайт


През социалните мрежи или в реалната среда може да ви бъде препоръчан добър уебсайт за продажба на гуми. Трябва обаче да имате голямо доверие към препоръчващия. Запитайте се дали има личен интерес от това да ви посочи точно този сайт. Също и дали има капацитет да дава съвети в тази област. Ако отговорът на първия въпрос е „не“, а на втория е „да“, вслушайте се!

Търсачките


Гугъл, Бинг и тям подобните интернет търсачки са най-богатият извор на варианти за откриване на най-евтините летни гуми. Това е така, защото показват уебсайтовете на изцяло специализираните в областта фирми.

Голямото предимство тук е, че в мнозинството от тези сайтове детайлно се описват параметрите на гумите. И по размер (тип автомобил, производител, сезон, височина, широчина, диаметър, скоростен индекс и т.н.), и по марка автомобил (модел, година на производство, двигател, размер гуми и т.н.). Нерядко се срещат вече и онлайн сравнители на цени на летни гуми. Това помага – чрез въвеждането на нужните ви параметри – лесно и бързо да ви се покаже най-точният модел за вас.

Има и други възможни бонуси при търсене на нови летни гуми онлайн. Фирмите може да са и директни носители на определени марки, както и да осигуряват сервиз и доставка. Нерядко така се откриват и отстъпки, а това спомага да се сдобиете с най-евтините летни гуми.

ЗАБРАВЕТЕ ЗА КУПУВАНЕ НА ЛЕТНИ ГУМИ ВТОРА УПОТРЕБА


купуването на нови летни гуми премахва рисковете с тези втора употреба

Търсите облекчение на бюджета си и мислите да направите компромис с качеството, като изберете комплект летни гуми втора употреба? Преосмислете това! Онлайн вече лесно можете да намерите комплект нови летни гуми на ниски цени, които осигуряват далеч по-голяма сигурност на пътя. Дори и запазени, тези втора употреба имат изтъркани грайфери, а колкото по-захабени са, толкова повече рискове носят за вас.

НЕ ОТЛАГАЙТЕ СМЯНАТА НА ЗИМНИТЕ С ЛЕТНИ ГУМИ


Говорейки за рискове, ето и още нещо важно: не отлагайте слагането на летни гуми! При средна денонощна температура над +7°C зимните започват да се нагряват прекомерно. Това предизвиква тяхното по-бързо износване и намалено сцепление и ефективност при спиране и на суха, и на мокра пътна настилка.

ЗА ФИНАЛ


Затова не се бавете, а си отделете мъничко време да потърсите в интернет. Гарантираме ви, че така бързо и лесно ще се сдобиете с качествен комплект от нови евтини летни гуми. Разгледайте онлайн магазин E-Gumi, това ще ви спести доста време и пари! Просто при нас има пълната гама от летни гуми на атрактивни цени и с нов ДОТ. Не ви е нужно повече, когато имате всичко.

вземи своите нови летни гуми за повече сигурност и комфорт

Сподели в