Uniroyal Rain Sport 5 – отлични нови летни гуми за сезон 2020

публикувана

Асиметрични летни гуми от много висок клас с голяма устойчивост на аквапланинг и ненадминато сцепление върху мокри повърхности – това са Uniroyal RainSport 5 и името им въобще не е случайно. Нека ви запознаем с този наистина чудесен артикул.


АКУЛАТА ЗАХАПВА

От гумите Rain Sport 3 до Rain Sport 5, днес технологията „тигрова кожа“ под името Shark Skin е напълно усъвършенствана. Отдалеч акулите изглеждат гладки, но отблизо се наблюдават люспи, които приличат на заключващи се миниатюрни зъби. Тези зъби не просто защитават, а и притискат водата към тялото на гумата по-ефикасно и с по-малко триене. По-бързо, по-тихо, без почти никакво съпротивление водата се отвежда през каналите на протектора.


УСЪВЪРШЕНСТВАН ПРОТЕКТОР

Дизайнът на усъвършенствания протектор с неповторимо разположение на действащите  канали намалява водните турбуленции и спомага за бързото оттичане на вода. Широките разположени на централната страна на гумата канали и иновативните ламели Aqua-Twist ускоряват изтласкването на водата. По този начин увеличават сцеплението върху мокра настилка и устойчивостта на Uniroyal Rain Sport 5 и нараства до изключителна степен.

За по-доброто управление на автомобила на сух път се грижи по-твърдата основа на тези нови летни гуми с широки централни ребра и усилено външно рамо. С такива силни оръжия този отличен продукт осигурява огромна стабилност в завоите, неповторима реакция на управление и оптимален контрол. И всичко това е факт без значение каква е пътната настилка.

Uniroyal Rainsport 5 са отлични летни гуми


ДЪЛЪГ ПРОБЕГ, НИСЪК ШУМ

Новосъздаденият профил с твърди раменни блокове и усъвършенствана каучукова смес на протектора на Uniroyal RainSport 5 е изумителен. Той е измислен и изпълнен така, че да гарантира оптимално равномерно и бавно износване. Това от своя страна води до удължаване на живота на тези летни гуми.

По-голям пробег и изключителни показатели на шума. Това е резултатът от новия дизайн на протектора, който осигурява безупречно равно разпределение на налягането върху контактната повърхност на пътя.


ЗА ФИНАЛ

Не се колебайте да се сдобиете с нови летни гуми Uniroyal RainSport 5 от онлайн магазин E-Gumi! Те се разпространяват в широка гама от размери: от 185 до 295. Размерите на джантата пък варират от 15 до 21, а разполагаме с този артикул със символ за скорост H / V / W / Y.

Сподели в